VVE Parkflat “Arendsburght”

055-3552147

Te koop

Home > Te koop
Info
Appartement 65
Vraagprijs vanaf € 198.000 k.k.
Makelaar Hunink en Holtrigter makelaars
Telefoon 055-5220226
Omschrijving BIEDINGEN VANAF € 198.000,-- K.K. WORDEN DOOR DE VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN!

Prachtig aan bosrand en in villawijk Berg & Bos gelegen, goed onderhouden 3-kamerappartement op de 6e verdieping met berging in de onderbouw. Het betreft hier het zgn “XXL type” wat wil zeggen dat dit het grootste type is in dit gebouw (101 m²). Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en heeft twee liftinstallaties. De stadsbus (lijn 16), met een halte voor de deur, brengt u elk half uur naar station, winkels, musea en theater.
Indeling:
Entree, hal, gemoderniseerde keuken voorzien van inbouwapparatuur, royale woonkamer met extra grote extra zijkamer met toegang naar balkon, ruime slaapkamer en toegang tot het balkon. Gemoderniseerde licht betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Separaat modern wandcloset.
Info
Appartement 81
Vraagprijs € 195.000,00
Makelaar Goos makelaardij
Telefoon 055-5222277
Omschrijving In de villawijk Berg & Bos gelegen, ruim 3-kamer hoekappartement met balkon gelegen op de 8e verdieping met prachtig uitzicht over de Veluwse bossen. Gebruiksoppervlakte wonen: 90m². Er is een berging in de onderbouw.

Indeling
Entree/hal met ruime bergkast, zeer ruime en lichte woonkamer met toegang naar het balkon, 2e ruime kamer die te gebruiken is als slaapkamer, gemoderniseerde keuken met keukenblok, 1 slaapkamer, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur. Modern toilet met fonteintje.

Info
Appartement 11
Vraagprijs € 174.500,--k.k.
Makelaar Van Vliet Makelaardij
Telefoon 055-3550450
Omschrijving Aan de bosrand in de villawijk Berg & Bos gelegen, 3-kamer hoekappartement op de 2e woonlaag met een berging in de onderbouw. Met een vrij uitzicht richting de Veluwe en op de Soerenseweg.
Indeling: entree, hal met garderobenis, toilet met fontein, eenvoudige keuken in een hoekopstelling, royale woonkamer met verbinding naar de zijkamer en toegang tot het balkon, slaapkamer met toegang tot het balkon. Badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting wasapparatuur.

Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en is voorzien van 2 liftinstallaties, recreatiezaal en bibliotheek. Bouwjaar: 1961.
Info
Appartement 23
Vraagprijs € 119.000 k.k.
Makelaar Langenberg
Telefoon 055-5766576
Omschrijving Prachtig aan de bosrand in villawijk Berg & Bos gelegen, goed onderhouden 2-kamer appartement op de 2e verdieping met berging in de onderbouw, met een vrij uitzicht richting de bossen. Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en heeft twee liftinstallaties. Op de begane grond is een pedicurekamer gevestigd evenals de administratie, welke elke ochtend is bemand. Op de elfde verdieping is een recreatiezaal, een bibliotheek, een biljartkamer en een kapsalon. De stadsbus (lijn 16), met een halte voor de deur, brengt u elk half uur naar station, winkels, musea en theater.
Verkocht!