VVE Parkflat “Arendsburght”

055-3552147

Te koop

Home > Te koop
Info
Appartement 17
Vraagprijs € 192.500
Makelaar Langenberg Makelaardij
Telefoon 055-5766576
Omschrijving Prachtig aan bosrand en in villawijk Berg & Bos gelegen, goed onderhouden 3-kamer (HOEK) appartement op de 2e verdieping met garagebox en een berging in de onderbouw, met een vrij uitzicht richting de bossen, de Soerenseweg en villawijk Berg en Bos.
De stadsbus (lijn 16), met een halte voor de deur, brengt u elk half uur naar station, winkels, musea en theater.
Info
Appartement 1
Vraagprijs € 174.500 k.k.
Makelaar Van Vliet Makelaardij
Telefoon 055-3550450
Omschrijving Prachtig aan de bosrand en in villawijk Berg & Bos gelegen, 3-kamer appartement op de begane grond met garagebox en een berging in de onderbouw.

Indeling: entree, hal met garderobe, toilet met fontein, keuken voorzien van inbouwapparatuur, royale woonkamer met toegang tot balkon, open verbinding naar de zijkamer, ruime slaapkamer met toegang tot het balkon. Nette badkamer met douche en wastafel met aansluiting voor wasapparatuur.
Verkocht!
Info
Appartement 33
Vraagprijs € 174.500,--
Makelaar Van Vliet Makelaardij
Telefoon 055-3550450
Omschrijving Aan bosrand en in villawijk Berg & Bos gelegen, 3-kamer appartement op de 3e verdieping met garagebox en een berging in de onderbouw, met een vrij uitzicht richting de bossen en villawijk Berg en Bos. Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en is voorzien van 2 liftinstallaties, recreatiezaal en bibliotheek. Een bushalte direct voor het gebouw zorgt voor een goede en snelle openbare verbinding. Bouwjaar: 1961.

Indeling: entree, hal met garderobe, keuken voorzien van inbouwapparatuur, royale woonkamer met toegang naar balkon, open verbinding naar de zijkamer, ruime slaapkamer en toegang tot het balkon. Nette badkamer met douche en wastafel, Separaat hangend toilet.
Verkocht!