VVE Parkflat “Arendsburght”

055-3552147

Te koop

Home > Te koop
Info
Appartement 11
Vraagprijs € 174.500,--k.k.
Makelaar Van Vliet Makelaardij
Telefoon 055-3550450
Omschrijving Aan de bosrand in de villawijk Berg & Bos gelegen, 3-kamer hoekappartement op de 2e woonlaag met een berging in de onderbouw. Met een vrij uitzicht richting de Veluwe en op de Soerenseweg.
Indeling: entree, hal met garderobenis, toilet met fontein, eenvoudige keuken in een hoekopstelling, royale woonkamer met verbinding naar de zijkamer en toegang tot het balkon, slaapkamer met toegang tot het balkon. Badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting wasapparatuur.

Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en is voorzien van 2 liftinstallaties, recreatiezaal en bibliotheek. Bouwjaar: 1961.
Info
Appartement 23
Vraagprijs € 119.000 k.k.
Makelaar Langenberg
Telefoon 055-5766576
Omschrijving Prachtig aan de bosrand in villawijk Berg & Bos gelegen, goed onderhouden 2-kamer appartement op de 2e verdieping met berging in de onderbouw, met een vrij uitzicht richting de bossen. Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd, beschikt over diverse voorzieningen, is omringd door een grote, parkachtige tuin en heeft twee liftinstallaties. Op de begane grond is een pedicurekamer gevestigd evenals de administratie, welke elke ochtend is bemand. Op de elfde verdieping is een recreatiezaal, een bibliotheek, een biljartkamer en een kapsalon. De stadsbus (lijn 16), met een halte voor de deur, brengt u elk half uur naar station, winkels, musea en theater.